Vacature Medisch Claimbehandelaar

 

Direct solliciteren

Werken binnen de financiële dienstverlening saai? Niet bij TAF! Bij ons heerst een bijzondere bedrijfscultuur. Moeilijk uit te leggen, maar je voelt het meteen als jij bij ons binnen komt. Met 70 enthousiaste medewerkers werken we elke dag aan de ultieme klantbeleving. Wat wij belangrijk vinden binnen TAF? Passie, meedenken, vernieuwen, aanpakken, maar vooral ook plezier hebben met elkaar. Wil je de sfeer een beetje proeven, bekijk dan ons filmpje.

Krijg jij energie van het combineren van het helpen en ontzorgen van onze verzekerden en administratieve taken? En heb je een  medische achtergrond? Misschien ben jij dan de nieuwe collega van ons?!

Zie jij als je in de spiegel kijkt iemand die:

  • Een MBO+/HBO werk- en denkniveau heeft
  • Een medische achtergrond heeft, bijvoorbeeld als doktersassistente, verpleegkundige of fysiotherapeut
  • Van mensen houdt; het leuk vindt om contact te hebben met verzekerden, medische adviseurs, arbeidsdeskundigen en uiteraard met je collega’s
  • De Nederlandse taal uitstekend beheerst
  • Goed kan schakelen tussen verschillende werkzaamheden zonder het overzicht te verliezen
  • Accuraat en integer werkt

Lees je op dit moment nog steeds aandachtig verder? Dan leggen we je graag uit hoe jouw werkdag eruit ziet:

Je beoordeelt medische informatie van verzekerden die zich arbeidsongeschikt melden. Jij gaat dan bekijken of je voldoende informatie hebt om samen met de casemanager en arbeidsdeskundige de mate van arbeidsongeschiktheid vast te stellen en een prognose te doen voor arbeidshervatting. Als er zaken nog niet helemaal duidelijk zijn, dan ga jij aan de slag om het dossier compleet te maken.
Kortom: jij begeleidt en ontzorgt gedurende het medisch traject en helpt verzekerden bij het re-integreren.  Je bent dan ook een belangrijke schakel in het multidisciplinaire team om onze verzekerden snel duidelijkheid te verschaffen over de hulp die we al dan niet kunnen bieden.

Wat mag je van ons verwachten?

Bij ons mag je een sfeer verwachten waarin jij jezelf kan zijn, waarin jij je kunt ontwikkelen en waarbij succes hebben, succes delen en samen succes uitbouwen, iets is wat wij graag met jou delen. Van ons krijg je een goed salaris wat we afstemmen op jouw kennis en achtergrond. Uiteraard hebben we ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden (bijv. een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering, een WGA hiaatverzekering, vergoeding van reiskosten, een fietsplan en een 13e maand). Van je salaris reserveren we iedere maand alvast 8% vakantiegeld. Dit kun je weer uitgeven tijdens de 25 vakantiedagen die je van ons krijgt. Wil je vaker vrij dan kun je eenmaal per jaar maximaal 5 dagen bijkopen. En op je verjaardag ben je vrij om dit te vieren met je familie en vrienden of iets leuks voor jezelf te doen. 

Wij vinden het heel belangrijk dat jij jezelf verder kunt ontwikkelen, talenten ontdekt en nieuwe vaardigheden kunt leren; dit doen we onder andere via ons online leerplatform en we maken samen met jou een persoonlijk ontwikkelplan voor de toekomst.

Naast hard werken, vinden wij het ook heel belangrijk om hard te ontspannen, daarom organiseren we regelmatig borrels en events maar ook andere activiteiten om met elkaar in verbinding te blijven. 

Ok, ik kom graag bij jullie werken! Hoe solliciteer ik?

Stuur je motivatie en je CV naar sollicitatie@taf.nl. Wil je eerst nog wat meer info? Neem dan contact op met Suzanne van Hoek, HR Manager, op telefoonnummer 040-7073890.
Binnen 5 werkdagen laten we je weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Goed om te weten, we plannen in totaal 2 gesprekken. Een eerste kennismaking heb je met Caroline (Teamleider Claim) en Suzanne (HR Manager).  Na een positief eerste gesprek, word je uitgenodigd voor een vervolggesprek met onze directeur en enkele toekomstige collega’s en kijken we samen of er nog steeds een goede match is.