TAF Collectieve Overlijdensrisicoverzekering

Als werkgever zorgt u goed voor uw werknemers. Maar wat als het noodlot toeslaat en een van uw werknemers komt te overlijden? Is er financieel dan iets geregeld voor de nabestaanden? Met de TAF Collectieve Overlijdensrisicoverzekering wel. Daarmee geeft u de nabestaanden financiële zekerheid als uw werknemer komt te overlijden.

Kies voor de TAF Collectieve Overlijdensrisicoverzekering

Met de TAF Collectieve Overlijdensrisicoverzekering sluit u als werkgever een verzekering af waarmee u al uw medewerkers in een keer verzekert tegen het risico van overlijden.

  • Eenvoudige voorziening bij overlijden als (aanvulling op het) nabestaandenpensioen voor uw medewerkers
  • Acceptatie op basis van één verklaring van de werkgever. Er zijn dus geen gezondheidsverklaringen van de werknemers nodig
  • Al mogelijk vanaf vijf werknemers
  • Wereldwijde dekking, 24 uur per dag

Alles over deze verzekering

Voor werkgevers met minimaal 5 werknemers, die een voorziening bij overlijden willen treffen voor hun medewerkers.

De TAF Collectieve Overlijdensrisicoverzekering is geschikt als u uw werknemers:

  • zonder nabestaandenpensioen een dekking bij overlijden wilt bieden;
  • een aanvulling wilt bieden op hun nabestaandenpensioen;
  • een extra dekking bij overlijden wilt bieden als onderscheidende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Alle medewerkers in loondienst vanaf 18 jaar tot AOW-gerechtigde leeftijd worden collectief verzekerd. Een DGA worden meeverzekerd vanaf 20 deelnemers.

Eenmalige uitkering bij overlijden van de werknemer

De nabestaanden kunnen dit bedrag vrij besteden. Zij kunnen het bijvoorbeeld gebruiken voor het (deels) aflossen van de hypotheek, of als aanvulling op het inkomen.

Verzekerd bedrag

Als werkgever bepaalt u zelf welk bedrag u verzekert. U verzekert een vast bedrag of een bedrag gerelateerd aan het inkomen tot € 500.000 per medewerker. 

Hoe werkt de verzekering?

U sluit als werkgever een verzekering af op het leven van uw werknemers. Overlijdt een van uw werknemers tijdens de looptijd van de verzekering, dan ontvangt u een uitkering die u vervolgens aan de nabestaanden geeft.

Meer informatie over de TAF Collectieve Overlijdensrisicoverzekering vindt u in de werkgeversbrochure.

Er is geen medische acceptatie. Bij de aanvraag verklaart u dat alle medewerkers in staat zijn om te werken. En dat zij gezond zijn, voor zover u bekend (validiteitsverklaring).

Volgt deze verzekering een bestaande collectieve overlijdensrisicoverzekering op?

Dan is er direct volledige dekking na acceptatie. Als het een nieuwe verzekering betreft, is het eerste jaar een carenzjaar. Dat betekent dat overlijden als gevolg van een ziekte, aandoening of gebrek dat er al was vóór de ingangsdatum, niet is gedekt.

Wij bieden de TAF Collectieve Overlijdensrisicoverzekering aan via onafhankelijk financieel adviseur. Ga voor advies en aanvragen naar uw financieel adviseur. Heeft u nog geen financieel adviseur? Neem dan contact met ons op.

TAF Collectieve Ongevallenverzekering

Naast de TAF Collectieve Overlijdensrisicoverzekering, bieden wij ook de TAF Collectieve Ongevallenverzekering aan. Met deze ongevallenverzekering verzekert u het risico van uw werknemers van blijvende invaliditeit en overlijden door een ongeval.

Meer informatie

Hier zijn wij trots op

MoneyView VW 2024MoneyView ORV GB 2024MoneyView ORV AD 2024 IG&HGouden Lotus Award 2023 ORV   Gouden Lotus Award 2023 AOVlogo DFO 2022Adfiz Award 2023

Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde score van een 8,2 (gebaseerd op 735 beoordelingen). Lees onze klantervaringen

Klantenservice

Op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00

Service & contact