Ontdek onze betaalbare AOV's voor zelfstandig ondernemers

Ons assortiment op het gebied van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen is ontwikkeld vanuit de behoefte van de ondernemer. De ene ondernemer heeft behoefte aan maximale zekerheid, terwijl de andere ondernemer alleen wil verzekeren wat hij écht nodig heeft. Bij TAF verzekert u uw (netto) vaste lasten of uw (bruto) inkomen. Met ons uitgebreide AOV aanbod hebben wij voor elke ondernemer een passende oplossing paraat.

Voor welke AOV kiest u?

Als zelfstandig ondernemer bent u zelf verantwoordelijk om iets te regelen als u niet meer kunt werken door een ziekte of ongeval. U ontvangt geen financiële steun vanuit de overheid. Het laatste waar u op zit te wachten als u ziek bent, zijn financiële zorgen. Verzeker u daarom tegen het risico van arbeidsongeschiktheid.

Met een AOV van TAF bepaalt u zelf wat u verzekert: een vast bedrag per maand om uw maandelijkse woonlasten door te betalen of uw inkomen.

Uw verzekeringsadviseur helpt u graag bij het samenstellen van de AOV die het beste bij u past.

Gouden Lotus AOV  DFO AOV

 • TAF InkomenZeker AOV

  U kiest voor een verzekering met een uitgebreide dekking waarbij u uw maandinkomen verzekert. Arbeidsongeschiktheid door alle ziekten en aandoeningen is verzekerd. In ruil voor een lagere premie kunt ervoor kiezen om psychische klachten niet mee te verzekeren. 

  Meer informatie

 • TAF GoedGezekerd AOV

  U kiest voor een verzekering met een uitgebreide dekking waarbij u uw vaste lasten verzekert. Arbeidsongeschiktheid door alle ziekten en aandoeningen is verzekerd. In ruil voor een lagere premie kunt ervoor kiezen om psychische klachten niet mee te verzekeren

  Meer informatie

 • TAF Basisgezekerd AOV

  U kiest voor een verzekering met een beperkte dekking. Alleen arbeidsongeschiktheid door een ongeval is verzekerd. Eventueel kan de dekking worden uitgebreid met een dekking bij bepaalde veelvoorkomende ernstige ziekten.

  Meer informatie

Waarom een TAF Ondernemers AOV?

Wat is verzekerd?

Dat ligt eraan voor welke verzekering u kiest. Met de TAF InkomenZeker AOV en TAF GoedGezekerd AOV bent u gedekt bij arbeidsongeschiktheid als gevolg van alle objectief medisch vastgestelde oorzaken. In ruil voor een lagere premie kunt u ervoor kiezen om psychische klachten niet mee te verzekeren. Kiest u voor de BasisGezekerd AOV dan is alleen arbeidsongeschiktheid door een ongeval is verzekerd. Eventueel kan de dekking worden uitgebreid met een dekking bij bepaalde veelvoorkomende ernstige ziekten.

De TAF Ondernemers AOV is een flexibele arbeidsongeschiktheidsverzekering. Door de ruime keuzemogelijkheden kunt u deze verzekering zelf samenstellen, zodat deze past bij uw wensen en persoonlijke situatie.

Wij helpen u weer aan het werk

Als u arbeidsongeschikt bent, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk herstellen en daarna weer aan het werk. Wij zorgen niet alleen voor een uitkering, maar ook voor u. Vanaf uw ziekmelding totdat u weer kunt werken. Daarvoor werken we samen met een vast team van deskundigen. Wij volgen geen standaard proces, maar wij geloven in persoonlijke begeleiding op maat. Samen met u bekijken we welke maatregelen en ondersteuning u nodig heeft om weer aan het werk te gaan. Denk hierbij aan de aanschaf van hulpmiddelen, advies over het aanpassen van uw werkplek en uw werkzaamheden en deskundige begeleiding naar een snel herstel. Kunt u uw eigen beroep niet meer uitvoeren? Dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden voor ander werk. Eventueel behoort her- en omscholing tot de mogelijkheden.

Meer informatie over de procedure vindt u in de brochure ‘Arbeidsongeschikt, wat nu?’ op www.taf.nl/arbeidsongeschikt.

Hulp bij re-intregratie

Als u arbeidsongeschikt raakt, wilt u het liefst zo snel mogelijk herstellen en daarna weer aan het werk. Daarom helpen we u graag bij uw re-integratie. Wij zorgen niet alleen voor een uitkering, maar ook voor u. Vanaf de ziekmelding totdat u weer aan de slag kunt. Daarbij werken we samen met een vast team van deskundigen. We vertellen graag hoe we jouw ondersteunen.

Lees meer over hulp bij re-intregratie >

Kosteloos lidmaatschap Royal Doctors

U heeft onbeperkt toegang tot de dienstverlening van Royal Doctors. Royal Doctors ondersteunt u bij het krijgen van de beste medische zorg, zoals het snel terechtkunnen bij een specialist en een second opinion bij twijfel over de diagnose. Kijk voor meer informatie op www.taf.nl/royaldoctors.

Ga voor advies naar uw financieel adviseur

Wilt u een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij TAF afsluiten? Laat u dan adviseren door een onafhankelijk financieel adviseur. Die helpt u om de juiste keuzes te maken voor een verzekering die past bij uw wensen en persoonlijke situatie. Heeft u nog geen financieel adviseur? Op www.taf.nl/vindadviseur vindt u er een bij u in de buurt.

Hier zijn wij trots op

MoneyView VW 2024MoneyView ORV GB 2024MoneyView ORV AD 2024 IG&HGouden Lotus Award 2023 ORV   Gouden Lotus Award 2023 AOVlogo DFO 2022Adfiz Award 2023

Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde score van een 8,2 (gebaseerd op 735 beoordelingen). Lees onze klantervaringen

Klantenservice

Op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00

Service & contact